Бельото разкрива какви сме в леглото

Бельото разкрива какви сме в леглото

Бельото разкрива какви сме в леглото

Жените,които предпочитат да носят черно, са преди всичко практични. Те са наясно, че това бельо е универсално и подхожда, както на вечерна рокля, така и на джинси. Освен това черното винаги изглежда чисто. Що се касае до секса, привърженичките на черното бельо харесват разнообразието. Не че са готови да се хвърлят в обятията на първия срещнат красавец, но пък често си мечтаят за подобни неща. В леглото тези дами не са особено активни и позволяват на партньора си да поема инициативата. Ако нещо в секса не им хареса обаче, те обезателно ще споделят това с любовника си и ще го помолят за промяна. Трябва да се има предвид, че мъжете възприемат черното бельо като покана да се държат разкрепостено и да свалят задръжките. Белият цвят е класика и е втори по популярност.

Мъжът, който гледа дама в такова бельо, обикновено не забелязва сутиена и бикините, а тялото. Жените използваме неутралното бяло бельо, за да подчертаем природната си красота или да покажем презрението си към всякакви допълнителни украшения и детайли. „Жените в бяло“ са наясно, че няма да спечелят мъжа с интимния си тоалет. Те харесват естествените материи и дневния живот. Крайност е памучното бяло бельо под халата на домакинята, която по цял ден седи вкъщи и гледа децата си. Тази материя е удобна, евтина и практична, защото може да се пере заедно с чаршафите. Синьото рядко се предпочита от дами. Жените, които носят бельо в този цвят, се смятат за артистични натури. Те невинаги се занимават със секс по свое желание или за собствено удоволствие. Пасивни са и разчитат изцяло на инициативността на партньора си. Тези дами обаче са интересни на мъжете заради загадъчността си напомнят за топло море или ледена свежест. Жълтото е за жените, които са напълно отдадени на партньора си. Те са любвеобилни, весели и лекомислени. Бельото с жълт цвят „крещи“ на мъжа отсреща, че сме готови за подвизи в леглото. И макар жълтото да не е особено възбуждащо, то показва на господата стремежа ни да подарим и получим качествен секс. Жените, предпочитащи жълто бельо, изневеряват често. При това не изпитват никакви угризения за забежките си.

Почитателки на розовото бельо обикновено са блондинките. Вътре в себе си те желаят да са като куклата Барби, да бъдат възхвалявани и обичани. С този цвят се чувстват добре нежните и раними жени. Розовото привлича силния пол заради асоциацията с безпомощност и кокетство. Мъжът също става нежен в леглото, когато партньорката му носи такова бельо.

Зеленият цвят е за жените, които се влюбват трудно. Те могат да възбудят партньора си до краен предел, след което да го целунат по челото и да си тръгнат. Обожават секса, но също така и „гаврите“ с партньорите си.

Червеният е цветът, който разпръсква най-ясни послания. Той издава палавост, страст и голям заряд от енергия. Жената, която го предпочита, е сериозна и не се поддава на елементарни флиртове. Тя е разбивачка на сърца и семейства, но тежко и горко на онзи мъж, който се осмели да й кръшне.

Често червеното бельо е скрито под строг делови костюм. Господата харесват такива „находки“, но пристъпват с крайна предпазливост към действия. Малиновото бельо е подобно на червеното. То също е за темпераментни дами, но по-инфантилни и по-склонни към кратки авантюри.

Младите духом жени избират оранжево бельо. Те обичат да експериментират и постоянно търсят нещо ново. Случва се да предложат на партньорите си да гледат порно, за да научат още техники и по средата на филма да изпробват на практика видяното. Тези жени са любознателни и постоянно задават въпроси от типа на „Искаш ли да опитаме тройка?“.

Кафявото бельо разкрива, че приносителката му възприема секса като чисто физически акт. Такива жени се страхуват от влюбване, защото в миналото си са били лъгани многократно. Те рядко целуват и обсипват с ласки тялото на мъжа. Секса практикуват по-скоро по навик и трудно изпитват удоволствие от него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Навигация в публикациите