Как да изберем подходяща тениска – съвети за мъже

Как да изберем подходяща тениска

Как да изберем подходяща тениска

Проливните дъждове навън, може би, отвличат вниманието ви, но истината е, че лятото е съвсем наблизо и скоро горещините и летните емоции ще връхлетят и във вашето ежедневие. Освен за забавленията и отпуската, със сигурност, трябва да помислите и върху това как да разнообразите гардероба си. При мъжете това изглежда лесно – няколко чифта нови тениски и едни летни шорти и всичко е ок. Може би звучи така, но изборът на тишърти понякога може да затрудни дори най-непретенциозния мъж. Специално за такива типажи сме подготвили няколко интересни съвета за това как да изберат подходяща тениска.

Преценете кройката. Помислете дали имате какво да покажете – оформени мускули и стегнато тяло – или по-скоро трябва да прикриете зимните килограми, които сте продължавали да трупате и по време на пролетните празници. Вариантите в двата случая също са два – или се спирате на по-прилепнала кройка, която ще подчертае резултатите ви в фитнеса, или по-широк и спортен модел, за да скрие коремчето, например.

Когато става въпрос за дизайн, възможностите пред вас са доста. И тъй като е лято ви съветваме горещо да се спрете на нещо по-шарено, атрактивно и модерно. Бихте могли да разгледате колекцията от мъжки тениски в страницата за съвременна мода Dressplace. Тук, предложенията за мъже и за летния сезон, категорично, са достатъчно разнообразни, за да паснат на всеки индивидуален вкус.

Що се касае до материи при избора на мъжка тениска, избягвайте синтетиката – особено през летния сезон. Най-удачното решение, което можете да вземете, е да подберете красив и атрактивен модел, изготвен от 100%-ов памук. Напоследък, има и доста интересни дизайни от лен – ако сте готови на малко импровизация в облеклото, не се колебайте да се заредите за горещия сезон на 2014 година и с такава тениса. Е, мъже, вече сте готови за лов… на тениски!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Навигация в публикациите