Как да изберем подходящи мъжки дънки?

Мъжки дънки

Мъжки дънки

Дънките са важна част от гардероба не само на жените, но и при мъжете. Мъжките дънки може би не са най-скъпата, но най-ценната и универсална дреха, която си подхожда с почти всичко. Дънките, къси или дълги, са отлично допълнение към спортно-елегантна мъжка риза за офиса или тениската с любимия футболист. Многообразието от модели и цветове в мъжката мода поставя въпроса: как да изберем подходящи мъжки дънки, които ще отговарят на нашия вкус?

Преди да закупим тази универсална дреха, добре би било да уточним къде ще я обличаме и с какво ще бъде комбинирана? На първо място, разбира се, поставяме комфорта, за да избегнем притеснението, че не изглеждаме достатъчно  стилни. Не прибързвайте с избора и не се заблуждавайте само от това, как изглеждат дрехите. Помислете дали самите вие ще се чувствате добре, ако трябва да носите мъжки къси дънки няколко часа за разходка край плажа или на парти с приятели. Изберете правилен размер – да не бъдат прекалено свободни и широки, нито плътно прилепнали по тялото дънки.

Обмислете колко чифта са ви необходими и по какъв повод ще ги носите. Уместен е избора на универсални дрехи, без крещящи цветове, шарки, протъркан плат. Не бива да се забравя, че модата се променя и ако не желаете да променяте гардероба си постоянно, заложете на традиционното. Ако вашата работа изисква да носите предимно официални костюми, най-вероятно ще се нуждаете от комфортни мъжки дънки за ежедневни неформални излизания или за практикуване на любимото хоби у дома или в в парка. За офисите, където дънките са част от фирмения дрескод, може да изберете класически изчистени тъмно сини мъжки дънки.

Бъдете в крак с модата и преценете дали не трябва да обновите своя гардероб с актуалните за летния сезон мъжки тениски с яка с разнообразни атрактивни щампи и изображения. Тъмносините мъжки къси дънки отлично се комбинират с тениски със заоблено или V-образно деколте в класическите бял, черен или сив цвят. Плетената жилетка или суичър допълват съчетанието и правят летните къси дънки подходящи и за излизане в по-хладни вечери. Карираните ризи и вратовръзки оформят стилна комбинация с изчистените мъжки дънки в сиво и черно.

При избора на мъжки къси дънки или класически дълги модели, най-същественото е да се съблюдават размерите на дрехата и доколкото новата придобивка ще допълва гардероба ви. Важно е да изберете комфортни дънки, с вашия размер. Ако все пак се колебаете, никога няма да сбъркате с покупката на изчистена класика – тъмно синьо или сиво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Навигация в публикациите