Как да избираме подходящи мъжки ризи?

Мъжки ризи

Мъжки ризи

Изборът на мъжки ризи е нелека задача, която до голяма степен зависи от повода, по който ще бъдат обличани дрехите. Онлайн магазините за мъжка мода предлагат богат асортимент от дрехи – различни цветове, материи, кройки. Важно е да се подбере мъжка риза, която подхожда на вашата фигура и е с вашия размер. Не бива да се подценява и цвета на дрехата. Изчистените бели мъжки ризи са класическа комбинация в съчетание с официалните черни костюми. Ярките багри са отличен избор, ако ще обличате ризата по неформален повод или тя ще придава контраст на блейзер или модна жилетка.

Спортно-елегантните мъжки ризи са подходящи за срещи с приятели, а все по-често се превръщат в част от дрескода за работа в офиса. Могат да бъдат с къс или дълъг ръкав-според сезона. Спортният тип мъжки ризи стоят по-свободно и не описват тялото. Спортен тип мъжки ризи се носят самостоятелно, както и като част от спортно-елегантен костюм или под любимата ви връхна дреха за есенно-зимния сезон. Много добре оформят цветна линия под модерните пуловери с V-образно деколте. Спортните ризи са подходяща комбинация за дълги или къси мъжки дънки – светли или тъмни.

Избор на цветове

Изборът на цветове при тях е голям – от класическите сиви ризи на райета до атрактивните актуални розово-лилави серии дрехи. Можете да изненадате своите приятели като създадете атрактивна комбинация на цветни мъжки ризи с различни шарки, които издават вашето желание за свободолюбивост и нови емоции. Идеални са за летни партита или неформален тиймбилдинг с колегите например. За топлите месеци се подбират ризи предимно от памук и леки материи, които осигуряват максимален комфорт на тялото при високите температури.

Класическите официални ризи от своя страна са пригодени да бъдат носени като част от официален костюм и с вратовръзка. Те се отличават с по-високо качество на материите, от които са изработени и трябва задължително да бъдат вашия размер, а не са стоят свободно, както някои спортно-елегантни дрехи. Официалните мъжки ризи обикновено са в класическата гама – бели, сиви, черни, за да подхождат най-добре на формалния код на обличане.

Мъжки ризи

Мъжки ризи

Преди да направите избора си за мъжки ризи, разгледайте предлаганите дрехи и преценете своя бюджет и лични предпочитания – дали бихте искал да облечете ризата на официален повод или в неформална обстановка. Обмислете желаната материя, размер и подходящ цвят, който отговаря на вашите представи за идеалната дреха. Едва тогава пазарувайте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Навигация в публикациите