Как да изглеждаме секси

Как да изглеждаме секси

Как да изглеждаме секси

Всички искаме да се обличаме модерно и в същото време да изглеждаме добре. Подбирането на дрехи според особеностите на фигурата ни обаче не е толкова лесно начинание. Именно поради тази причина съществуват различни типове структури и форми. Основните четири са ябълка, круша, банан и пясъчен часовник.

Как да изглеждаме сексиЯбълка
Жените тип „ябълка“ са с широки рамене и тънки ръце и крака. Обикновено талията не е особено изразена, а понякога съвсем липсва. Коремът и бюстът изглеждат големи и извън всякакви пропорции сравнени с останалата част от тялото. Мазнините по-скоро се натрупват в зоната на корема и гърдите. Предимства на фигурата ви несъмнено са краката и дупето. Ето защо дрехите непременно трябва да подчертават точно тези части от тялото. Избирайте дрехи с V-образно деколте, тъй като то най-добре ще подчертае завидния ви бюст. Избягвайте по-широки блузи, защото те ще ви направят доста по-едри, отколкото сте. Същото трябва да се случи и със страничните джобове и детайлите отстрани на дрехите.

Круша
Формата е подобна на ябълката, но е наобратно – по-големи бедра и по-малка горна част на тялото. Талията им е по-скоро малка, а дупето изпъкнало. Добро попадение за вас са блузите без ръкави и правите поли, както и пищните топове, за да привлечете вниманието върху горната част на тялото си. Удачен избор са полите А-форма. Подходящи са и панталоните с разширяващи се крачоли, които оптически издължават краката. Избирайте палта, сака и жилетки с дължина до коляното. Избягвайте прилепналите дрехи по горната част на тялото, както и панталони с обемни и шарени джобове в областта на ханша.

Банан
Този тип фигура най-често се определя като спортна. Широчината на бедрата и раменете е почти равна. Не се наблюдава голям бюст, а талията не е ясно изразена. Излишните килограми се натрупват около корема, бедрата, гърдите и лицето.

Обличайте се с дрехи с по-раздвижени детайли или такива на пластове. За тази фигура са подходящи панталони с ниска талия, както и поли с дължина до коленете, с формата на лале, като закопчаването им трябва винаги да е странично.

Пясъчен часовник
Характерна за този тип фигура (наричана още цигулка) е голямата гръдна обиколка и ханш и тънката талия. Напълняването първо се отразява в областта на гърдите, ханша и дупето. Това е златната среда, поради което подхождат почти всякакви модели.

Въпреки това стилистите препоръчват да се носят предимно прилепнали по тялото рокли. Акцентът е добре да пада върху талията. Може да избирате рокли и блузи с V-образно деколте, за да подчертаете бюста си.

Един коментар на “Как да изглеждаме секси

  1. Чудесна статия, а снимките са направо невероятни. Полезни съвети, които смятам да последвам!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Навигация в публикациите