Как мина балът? С тениска Breaking Bad

Как мина балът? С тениска Breaking Bad

Вини и Елена: Абитуриентски бал – СОУ Любен Каравелов – Димитровград

Балът ми определено беше момент, който няма да забравя. Първото нещо, което искам да направя, е, да благодаря на родителите си! На тях съм голям длъжник.

Второ: сега да опиша самата емоция, като цяло емоцията да си абитуриент е много голяма, докато бях на сцената чувството беше много яко, някак си всички очи са насочени към теб, виждаш как всеки вдига апарати, телефони, камери и снима и записва, център на вниманието си, някак си вътрешно е много приятно чувство.

После искам да благодаря на всички свои приятели и познати, който дойдоха да ме гледат, да се снимаме и т.н. Разбира се и на учителите и общината който организираха цялото събитие.

А първо обожавах облеклото си, защото бе различно. Това бе моята цел класът ми да ме запомнят с това което съм – Любимият ми цвят е червен, един от любимите ми сериали е Breaking Bad, винаги съм обичал кецове и най-важното винаги съм се стремял да бъда различен.

С тениска Breaking Bad

Елена и Вини

Колкото до самият бал… беше неземно, имах най-красивата дама: 3, имах всичко което мога да искам, пих, ядох, танцувах, смях се, трогвах се, забавлявах се… дори и пях… като цяло беше един момент в живота ми, един ден който ще се запомни завинаги! 🙂

Вини Делчев – Димитровград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Навигация в публикациите