Как се обличат съвременните стилни мъже?

Как се обличат съвременните стилни мъже?

Как се обличат съвременните стилни мъже?

Съвременният стилно облечен мъж дава представата за увереност в себе си и атрактивност. Представителите на силния пол, които умело подбират всеки детайл от гардероба си правят много добро впечатление на своите бъдещи работодатели. По този начин мъжете увеличават шанса си да станат част от така желаната компания или да привлекат вниманието на дамата на своето сърце. Не бива да се забравя, че стилно подбраните дрехи и аксесоари към тях са първото, което останалите забелязват – а първото впечатление е най-запомнящо се и остава дълго време в съзнанието ни.

Как се обличат съвременните стилни мъже?

Стилен не винаги означава строго официален. Един мъж може да показва своята индивидуалност чрез облеклото си всеки ден, без значение дали се разхожда по плажа с любимия човек или е на бизнес среща с голям инвеститор. Най-важното е да се чувствате комфортно в своите дрехи. Допустимо е например спортните мъжки ризи да са по-широки да стоят по-свободно, но не бива да ги съчетавате с тесни къси мъжки дънки. По този начин вашето тяло ще изглежда диспрорционално. Освен това, не носете широки, раздърпани спортни тениски и комплекти, освен ако не спортувате всеки ден. Може да създадете грешна представа за себе си, че сте не добре поддържан и неглижиран.

Внимателно подбирайте дрехите от своя гардероб – не само според сезона, но най-вече според конкретния повод. Най-често на  интервю за работа се мъжете обличат официални мъжки ризи с класически панталони. Понякога, в зависимост от позицията, етикетът изисква да се добавят сака към мъжките ризи и вратовръзки, за да се завърши костюма. Преобладават сивото и черното като цветове, избягват се контрастните комбинации с изключение на класическата – черно/сиво и бяло.

В повечето офиси съвременният мъж носи разчупени елегантни тениски с яка или без яка, комбинирани с класически панталон или в някои случаи тъмни дънки. Извън работното място представителите на силния пол имат по-голяма възможност да изразят своята индивидуалност. Стилните мъже умело съчетават контрастни цветове летни мъжки ризи или мъжки тениски с любимите къси дънки или спортно-елегантни панталони. Актуални са розово-лилавите, зелените, сините ризи или тениски, както и модерните щампи или изображения върху мъжките дрехи.

Мъжете, които искат да изглеждат стилно винаги трябва да се чувстват комфортно в своите дрехи и да са уверени във външния си вид. Не забравяйте да подбирате точния размер, материя и цвят на вашето облекло, ако искате да създадете отлично първо впечатление.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Навигация в публикациите