Мъж със стил

Една цел – успешно изградено първо впечатление.

Не малка част от него се базира именно на дрехите, които носиш.

Добре ли си подбрал ризата и панталона? Подхождат ли си цветовете? Имаш ли стил или просто реши да копираш този на готиния, който си тръгна с мацките от бара?

Мъж със стил

Стилът не се купува, той се гради на база личен опит. Ето и няколко съвета от нас как да бъдем стилни:

мъжки дрехи dressplace.net

Да започнем от цветовата гама. На първо място трябва да сте на ясно какви цветове ви подхождат. Ако например рус мъж с бяла кожа се пъхне в бяла риза и черно сако би изглеждал като мъртвец.

мъжки дрехи dressplace.net

Граници? Не, не трябва да имаме такива! Използвай всеки детайл и покажи себе си. Както всеки знае, че най-добре е да бъдем се бе си за да успеем! Не прекалявайте, понеже дори и външният вид издава характера ви.

мъжки дрехи dressplace.net

Да подражаваш на чужд стил не е никак лошо, но не прекалявай! Все пак както по-горе споменахме начина ви на обличане – това сте вие. Бъдете уникални и стилни.

мъжки дрехи dressplace.net

Трябва ли да обличаме скъпи и дизайнерски дрехи за да бъдем стилни? Отговора е категоричен и ясен – НЕ! Тъй като външният вид се променя коренно през етапите от живота ни, ние трябва да бъдем съобразителни кои марки са подходящи за текущия момент.

мъжки дрехи dressplace.net

Грешката на мъжа при подбирането на дрехите? Голяма част от мъжете грешат като не се огледат в огледалото и не видят дали дрехите, които преди малко са подбрали наистина си пасват перфектно. Но нали, когато знаеш, че облеклото ти е перфектно подбрано ще имаш някаква увереност у себе си?

мъжки дрехи dressplace.net

Новите акценти като папионките са доста по-актуални от вратовръзките. Ако желаеш стилен външен вид не трябва да се ограничаваш спрямо аксесоарите.

мъжки дрехи dressplace.net

Трябва да имаш съвсем различен репертоар спрямо различните случаи. Избери елементите, които се съчетават с различни комбинации от дрехите, които имаш.

мъжки дрехи dressplace.net

Дори и да не следваш модните тенденции, добре ще бъде да знаеш кои цветове и кройки са актуални за текущия сезон.

мъжки дрехи dressplace.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Навигация в публикациите