Мъжка риза – каре или едноцветен модел?

Мъжка риза – каре или едноцветен модел?

Мъжка риза – каре или едноцветен модел?

Жените твърдят, че на мъжете им е в пъти по-лесно да избират облеклото си. Дали обаче е така, си е въпрос на лична преценка. Едно е сигурно – при положение, че мъжете имат доста по-малко опции пред себе си, това прави и изборът им по-труден. Нека вземам за пример мъжката риза. Всяка дама ще каже „Това е лесно – с дълъг или къс ръкав, черна или бяла”. Да, но това си остава само в представите на жените. И тук изборът не е много лесен. Вие например кое предпочитате – каре или едноцветен модел?

Карето като основен мотив при мъжките ризи, в действителност, е класически и много често срещан. В повечето случаи при тях присъства един основен засилващ декорацията нюанс и един неутрален – бял или черен. Тези мъжки ризи са леко бохемски, но все пак с кройката си биха били подходящи и за работа – особено ако работите свободна професия или офисът не е основното място, на което се трудите.

Едноцветният модел, честно казано, е малко поостарял. Такива мъжки ризи наистина са практични и лесни за съчетания – а това винаги е било проблемна задача за по-силния пол – но пък не са много атрактивни. Сега, когато идва и лятото, едноцветната тениска би могла да намери приложение в личния гардероб само при положение, че е в по-ярък или светъл тон. Все пак, ако предпочитате такъв вид разцветка за своите ризи, ви съветваме да се спрете на резеда, жълто, оранжево, светло розово или небесно синьо. Тези цветове са много подходящи за морската почивка, за ваканция в планината, а дори за ежедневното ходене на работа. В крайна сметка, едва ли има нормален шеф, който ще очаква от вас да ходите с костюм или черна риза с дълъг ръкав, когато навън температурите почти достигат 40 градуса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Навигация в публикациите