Мъжка тениска с бранд DressPlace

Мъжка тениска с бранд DressPlace

Мъжка тениска с бранд DressPlace

В чест от тригодишнината на сайта за онлайн търговия на облекла www.dressplace.net, екипът създаде нова мъжка тениска със сублимация „DressPlace“. Тя представлява специално издание и е брандирана тениска, трета по ред от лятната кампания на бранда. Изработена е от естествени материи – памук и ликра. Предлага се в многообразни размери от мъжката номерация. Мотивите по нея са изработени по поръчка от специалист по дизайна и във всеки елемент е заложено нещо от историята и традициите на компанията, съчетани с предпочитания на съвременните млади. Цветовете са нежни, приятни и естествени, а това идеално ги допълва и прави комбинирането на мъжка тениска „DressPlace“ лесно за всеки ден, повод и дреха.

Качеството на материята е най-високо, а естественият материал позволява неограничен комфорт дори в най-топлите летни дни. Стайлинга и кройката са характерни за типичната мъжка тениска и само допринасят за засилване авторитета и индивидуалността на притежателя им.

Мъжки тениски със сублимации на „DressPlace“ са идеално предложение както за момчетата с дързък характер и стил, така и за авантюриста, пътешественика и човека, който обожава да е душата на компанията. Мотивът по щампованата картинка представят младежкият и своенравен дух. Белият фон навява за перфекционализъм, а пръснатите множество, като парчета изрезки от „нюспейпър“, надписи подсилват класа и индивидуализъм, зад неприкрита хаотичност, каквато е и младежката душа, каквито са плановете, мечтите, желанията на днешният тийнейджър или млад мъж.

Мъжки тениски със сублимации на „DressPlace“ не са насочени към конкретна група и възраст хора. Те са специално предложение, за всеки себе уважаващ се млад човек, който обича различното, нетипично, леко неморално и силно абстрактно поведение.

Мъжки тениски с логото на „DressPlace“ са спекулация за мачото, който обича да изглежда провокативно, но зад цялата му същност се крие характера на идейна личност.

Ако и вие искате да сте част от света на мъжки облекла „DressPlace“, то отпразнувайте повода с мъжка тениска DressPlace.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Навигация в публикациите