Мъжка тениска специално издание Breaking Bad

Мъжка тениска специално издание Breaking Bad

Мъжка тениска специално издание Breaking Bad

Лимитираната серия на мъжки тениски със сублимация Breaking Bad е изключително лятно предложение. Тя е подходяща за всеки, който харесва едноименният сериал, спечелил шест Оскара и наградата Еми.

Сама по себе си тениска Breaking Bad представлява класически модел с поръчкова сублимация, на която с големи букви е отразено името на филма. Последният в превод означава „В обувките на Сатаната“, а самият сценарист Винс Джилиган, определя името като „възкресение от ада“.

На главен кадър върху сублимацията „Breaking Bad“ са представени двамата актьори Брайън Кранстън и Арън Пол. В култовият сериал Кристън е преподавател по химия, който заболява от тежка болест, а единственото му желание да подсигури семейството си го превръща до известна степен в престъпник. Младият Арън Пол е негов ученик в тв-сериала, който му помага в действията.

Мъжка тениска „Breaking Bad“, буди интереса на феновете и с пръснатите множество химични елементи и надписи, които присъстват често по време на епизодите.

Както в сериала, така и като лого на тениската, надписите визират химични елементи от периодична таблица. Така например символите като Br и Ba, значещи бром и барий са заглавието на филмовата продукция – Breaking Bad.

По отношение на материя тениската „Breaking Bad“ е изработена от 95% памук и 5% ликра. Предлага се във всички размери от мъжката номерация. Сублимацията е по проект на графичен дизайнер и напълно отговаря на всеки детайл от филмовата продукция.

Има неща, които могат да ни променят изцяло, има силни книги и филми, от които не само извличаме поуки, но променят погледа си над живота.

Не по-различна е поредицата „Breaking Bad“ и въпреки, че сме на ясно, че дрехата не прави човека, то тя може в голяма степен да подсили вътрешната увереност, да представи притежателя й, пред света и да визира над сериозността и намеренията, както и на добрия вкус.

Един коментар на “Мъжка тениска специално издание Breaking Bad

  1. Elena на 18.09.2015 в 0:55 каза:

    Iskam da popitam kolko struva teneakiata i kak moga da q poracham?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Навигация в публикациите