Мъжки ризи за след любовна нощ

Мъжки ризи

Мъжки ризи от DressPlace

Смятате, че ризите са официално облекло, подходящо за суховати, очилати и костюмирани типове? Мога да ви уверя, че доста грешите. Ризите са приложими за доста ситуации в мъжкото ежедневие. Ако на работа е задължително да носите риза, то надали в свободното си време искате пак да се напъхате в такава. Но помислете добре, преди да се откажете. Няколко внимателно избрани мъжки ризи, съчетани с подходящ панталон или дънки, ще ви придадат стилен и дори секси вид.

Ризата е облекло, което може да се носи през всеки сезон. Топлите есенни дни са идеален момент да си позволите да излезете само по риза. Вечерите пък може да я носите с мекичък пуловер, небрежно наметнат на раменете или подходяща жилетка, в която дамите ще искат да се сгушат. За да се чувствате добре в тази толкова емблематична за мъжкия гардероб дреха, тя трябва да ви подхожда, да е от приятна материя и с цвят подходящ за различни комбинации. Вариантите са наистина доста, не се притеснявайте да експериментирате, но не стигайте и до прекалени крайности.

Ако нямате опит в избора на ризи или не се чувствате сигурен в преценката си, е най-добре да се доверите на доказали се модни магазини или да вземете с вас приятел, гадже, но не и майка си 🙂 Помнете, че ризата освен част от облеклото ви, е много обичана дреха и от жените. Особено за обличане на сутринта след любовна нощ…

мъжки ризи

Мъжки ризи: Разгледайте предложенията на DressPlace

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Навигация в публикациите