Мъжки жилетки – има ли такова животно изобщо…?

Мъжки жилетки – има ли такова животно изобщо...?Добре, скъпи мъже, не е нужно да бъдете иронични и още от сега ще ви кажем – да, има такова животно като мъжки жилетки и те съвсем не трябва да са неща, на които да се смеете и да се подигравате. Всъщност, ако попитате някоя дама, която се има за кокона, или експерт в областта на модата, вие сте тези, на които трябва да се смеят и подиграват.

Не сте ли разбрали, че традициите не са това, което бяха? С мъжки жилетки вече ходят всички уважаващи себе си господа из Европа? Е, да за вас звучи като да вземете старата жилетка на дядо на село, докато се опитвате да се сгреете пред неразпалената камина, но нещата извън България, знаете, винаги са наопаки и не особено правилно разбрани.

С мъжки жилетки ще видите големите господа от високите бизнес сгради на Париж. С мъжки жилетки ще видите и така наречените дендита в Лондон – около Темза с вестник и кафе от Старбъкс в ръка. И дори с мъжки жилетки ще видите италианските контета из все още топлите улици на Рим. А вие какво си мислехте – че със суичър и изсулен панталон сте много елегантни ли? Грешка! Нито сте елегантни, нито сте модерни. А нека не забравяме, че след като жената държи толкова много на външния вид, защо смятате, че тя няма да изисква и очаква и от вас същото? О, ще го иска и още как!

Между другото, ако вече сте преодолели глупавите предразсъдъци за модерните мъжки жилетки, в магазин DressPlace можете да намерите супер дизайни на невероятно добри цени. Бегом на пазар и да не сме ви чули повече да говорите глупости за така изисканите и аристократични мъжки жилетки…!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Навигация в публикациите