Модата като религия

Модата като религия - тениски Religion

Модата като религия – тениски Religion

Модната марка Religion е създадена в началото на 90-те години в източен Лондон. Лейбълът е рожба на идеята за независимост, разкрепостеност и провокативност. Брандът произхожда от наследството на клубната култура и анархичните субкултурни влияния. Мъжките тениски Religion изразяват дързост, кураж и независимост. Те са предназначени за мъжете, които знаят какво искат от живота си и точно как да го постигнат. За тях не важат ограничения и правила, те не се страхуват да прекрачват преградите, да се открояват от общата маса и да следват принципите си до последен дъх.

Стилът на марката Religion може да бъде описан накратко с две думи – безстрашен и експериментален. Характерно за  мъжките тениски Religion е умелото съчетаване на текст с изображение. Принтовете обикновено са свързани с деконструктивна и провокативна тематика. Те се отнасят към тъмната страна на живота в малките затворени общности и може би точно затова тяхното мото е „We live in black”. Стайлингът на мъжете, следващи линията на марката е модерен и неизменно включва кожени якета и находчиво представени силуети.

Модата като религия – тениски Religion

Ако и вие искате да постигнете визията на лошо момче, цялото разнообразие от мъжки тениски Religion е точно за вас.

Моделите носят премерена ярост и безупречен стил. Те са насочени към енергичните млади хора, които искат да имат всичко на момента и не биха се задоволили с посредствени и безлични дрехи. Провокацията в тези дрехи е явна, но ненатрапчива. Те демонстрират един нов поглед над нещата от живота и изразяват философията на младите. Чрез тях вие разбивате скуката, клишетата и поглеждате под нов ъгъл всичко, което ви заобикаля.

Без съмнение подобни екстравагантни тениски имат своето заслужено място в гардероба на модерния мъж. Още повече, че съвременните тенденции в мъжката мода задължително акцентират на тениски с принтове и впечатляващи, дори шокиращи изображения. Осмелете се да ги притежавате. Насладете се на удоволствието да ги носите всеки ден или за определен повод. Направете ги част от себе си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Навигация в публикациите