Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/dresspla/public_html/blog/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47
Модата като религия

Модата като религия

Модата като религия - тениски Religion

Модата като религия – тениски Religion

Модната марка Religion е създадена в началото на 90-те години в източен Лондон. Лейбълът е рожба на идеята за независимост, разкрепостеност и провокативност. Брандът произхожда от наследството на клубната култура и анархичните субкултурни влияния. Мъжките тениски Religion изразяват дързост, кураж и независимост. Те са предназначени за мъжете, които знаят какво искат от живота си и точно как да го постигнат. За тях не важат ограничения и правила, те не се страхуват да прекрачват преградите, да се открояват от общата маса и да следват принципите си до последен дъх.

Стилът на марката Religion може да бъде описан накратко с две думи – безстрашен и експериментален. Характерно за  мъжките тениски Religion е умелото съчетаване на текст с изображение. Принтовете обикновено са свързани с деконструктивна и провокативна тематика. Те се отнасят към тъмната страна на живота в малките затворени общности и може би точно затова тяхното мото е „We live in black”. Стайлингът на мъжете, следващи линията на марката е модерен и неизменно включва кожени якета и находчиво представени силуети.

Модата като религия – тениски Religion

Ако и вие искате да постигнете визията на лошо момче, цялото разнообразие от мъжки тениски Religion е точно за вас.

Моделите носят премерена ярост и безупречен стил. Те са насочени към енергичните млади хора, които искат да имат всичко на момента и не биха се задоволили с посредствени и безлични дрехи. Провокацията в тези дрехи е явна, но ненатрапчива. Те демонстрират един нов поглед над нещата от живота и изразяват философията на младите. Чрез тях вие разбивате скуката, клишетата и поглеждате под нов ъгъл всичко, което ви заобикаля.

Без съмнение подобни екстравагантни тениски имат своето заслужено място в гардероба на модерния мъж. Още повече, че съвременните тенденции в мъжката мода задължително акцентират на тениски с принтове и впечатляващи, дори шокиращи изображения. Осмелете се да ги притежавате. Насладете се на удоволствието да ги носите всеки ден или за определен повод. Направете ги част от себе си!

Вашият коментар

Навигация в публикациите