Моден гид за мъжки якета

Моден гид за мъжки якета

Моден гид за мъжки якетаПоне по отношение на якетата, сме сигурни, че мъжете обикновено могат да се справят с крайния си избор в магазина и без помощта на половинката си, или на продавач-консултанта. Въпросът, който ще засегне обаче в тази статия, е друг. Нашият специален моден за мъжки якета е насочен изцяло и само за моделите, които ще са актуални през този сезон – есен/зима 2015 година. Ето за какво да се оглеждате и за какво да внимавате, когато става въпрос за мъжки якета.

Яке тип балон
За да угоди на вечната нужда от комфорт, която изпитват мъжете, модната индустрия им върна добре познатите мъжки якета тип балон за тази година. Ако сте големи фенове на тази кройка и модел, може да намерите супер предложения в DressPlace, както и в много други онлайн магазини за мъжка мода.

Край на черното…!
Или ред е на бежовото, сивото, кафявото, синьото и ако искате дори зеленото…Излезте от зоната си на комфорт и започвайте да експериментирате – поне в модно отношение! Якета в тези изброени нюанси могат да се намерят, а и най-накрая няма да сте част от тълпата, а ще се отличавате.

Класическа кожа
Все пак модните дизайнери са оставили и нещо за любителите на класиката и ако трябва да сме по-конкретни – за ретро джентълмените. Те спокойно могат да разгледат кожените мъжки якета и да се спрат на нещо с класа и стил – каквито се излъчват и от самите им лица!

Гоооол!
Или казано на нормален човешки език – спортът завладява вече не само съзнанието на мъжете, но и гардеробът им. Тази година е годината на спортните мъжки якета, които олицетворяват най-вече дисциплини като футбол, бокс, ръгби или даже стрелба!

Следвайте тези съвети и си подберете чудесно мъжко яке и вие! Успех в пазаруването!

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *