Модни тенденции 2014-2015 – плисета, плитки, бяло и пастел

Модни тенденции 2014-2015

Модни тенденции 2014-2015

Съвременните модни тенденции продължават да следват своята строга логика.  Колкото и противоречива и изменчива да е дадена модна идея, тя е подчинена на добре обмислена и мотивирана концепция, която е плод на креативни и амбициозни хора, работещи с „пълна пара“.

След нашествието на омбре стилът и навлизането на всевъзможни цветови съчетания и нюанси в дрехите, предназначени за мъже и жени, идва ред на по-умерените, пастелни тонове, както в облеклото, така и в прически и грим.

Дамите днес са умерени, естествени, чаровни. Изкуственото пластмасово момиче отстъпва място на девойката с обикновена плитка и ефирна бяла рокличка. Черният цвят отново е властелинът на модните подиуми. Ако заложите на черно, залагате на сигурно, независимо дали сте мъж или жена. На повечето модни дефилета забелязваме едри и ситни плисета при рокли, поли и панталони в различни дължини. Плисето е ново и любопитно, но всъщност представлява добре забравен моден детайл с хиляди преимущества. Едно от най-важните без съмнение е това, че ви прави да изглеждате по-стройни и по-високи.

Модерните мъже са облечени изискано и със стил. Смелите комбинации на сака с асиметрични ръкави и панталони, изрязани с ножица, без никакви шевове и подгъви са не само интересни, но и предпочитани от дизайнери и ценители на модата. Брадите са задължителни, авантюристичната визия на пътешественик също.  Правоъгълни шалове и небрежно преметнати пуловери внушават екзотичност и закачливост.

Безспорно най-провокативни са моделите, създадени на принципа на деструктивната кройка, внесени от съвременните японски дизайнери. Възможно е на пръв поглед този тип дрехи да ви се струват безформени и странни, но със сигурност можете да се влюбите в тях, ако им дадете шанс и се оставите да ви покорят.

Същото се отнася за всеки един аксесоар, с който можете да се чувствате уникални и различни всеки ден. Не се страхувайте да търсите вдъхновение от водещите дизайнери в модата, но не пропускайте да оцените подобаващо и талантливи родни творци, които заслужават уважение и постепенно получават световно признание.

Един коментар на “Модни тенденции 2014-2015 – плисета, плитки, бяло и пастел

  1. Maksi на 08.04.2014 в 20:05 каза:

    Много интересни предложения, дрехите изглеждат страхотно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Навигация в публикациите