Обявиха Виктория Бекъм за жена на годината

Виктория Бекъм

Идрис Елба, Бруклин и Виктория Бекъм

Бившата спайска Виктория Бекъм, която е и моден дизайнер, бившата звезда от сериала „Досиетата X“ Джилиан Андерсън и актрисата Кейт Бланшет са сред носителките на наградата „Жена на годината“ за 2013-а, съобщиха агенциите.

Тя се дава всяка година от списание Харпърс базар. Призовете са раздадени на лъскаво парти в лондонския хотел „Кларидж“. Виктория Бекъм спечели приз за принос към британската мода. Съпругата на Дейвид Бекъм беше придружена от сина им Бруклин. Бившата звезда от хитовия сериал „Досиетата X“ Джилиан Андерсън получи наградата „Телевизионна икона“. Австралийската звезда Кейт Бланшет спечели отличието за международна актриса. 23-годишната красавица

Джордан Дън

Джордан Дън – модел на годината

Джордан Дън беше удостоена с отличието „Модел на годината“. Съпругата на Колин Фърт – Ливия Гуиджиоли, получи признание за екологичните усилия, които полага в модата като дизайнер на рециклируеми тоалети за червения килим.

За мъж на годината беше обявен актьорът Идрис Елба, превъплътил се в образа на Нелсън Мандела във филма „Мандела: Дълъг път към свободата“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Навигация в публикациите