Роберто Кавали ще създаде костюми за Майли Сайръс

Майли Сайръс

Турнето на Майли Сайръс – Bangerz започва на 14 февруари

Съвсем наскоро видяхме Майли Сайръс в пролетно-лятна кампания на марката Marc Jacobs, а сега дизайнерът Роберто Кавали обяви, че ще създаде костюми, за следващото турне на певицата, като подкрепи своите думи със скици. Италианският дизайнер е известен с любовта си към провокативни рокли, обаче, скандалната певица, изглежда, го вдъхновява към ново стъпало на творчество.

В скоро време ще видим безкомпромисно секси модели, сред които боди с кристали Swarovski, подобно на това на Бритни Спиърс в клипа й Toxic. Между другото, това сходство не е случайно, тъй като звездата призна, че иска да върви по нейните стъпки. Другите костюми, по-ограничени в сравнение с бодито, ще бъдат не по-малко интересни, става въпрос за дънкови якета, комбинезони, бюстиета с бродерии и къси панталони.

Роберто Кавали

Роберто Кавали ще създаде костюми за Майли Сайръс

Турнето на Майли Сайръс – Bangerz започва на 14 февруари. Тогава, ще видим не само творения на Кавали, сред тях ще бъдат костюми от Марк Джейкъбс, Джеръми Скот и Боби Мак, който преди време е работил над визията на Шер. Какви ще бъдат дрехите, от другите дизайнери – трудно е да се каже, но може да се предположи, че те ще бъдат изпълнени в подобен стил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Навигация в публикациите