С какво да комбинираме така актуалните напоследък мъжки елеци?

С какво да комбинираме така актуалните напоследък мъжки елеци?Долу якетата, горе циповете на елека – и така ще ни е достатъчно топло! По подобен начин си представяме мотото на модерния мъж през сезон Есен-Зима 2016 и 2017 година, защото очевидно, топлата дреха този път съвсем няма да е класическото мъжко яке или комфортната мъжка жилетка. Обожаваме мъжки елеци и се радваме страшно много, че нещо различно ще се случи с мъжката визия през тази година. А ние от DressPlace, разбира се, не пропуснахме да се заредим с уникални модели мъжки елеци на разумна цена. С какво да комбинираме така актуалните напоследък мъжки елеци ли? Хайде да разнищим темата още сега:

С дънки и спортни панталони
Разбира се, не е уместно да слагаме официални панталони с мъжки елеци, когато става въпрос за есенно-зимни елеци, а не за класическия елек част от костюма за бал. И все пак, някои спортни панталони или най-изчистените сред тях, особено с широка долна част в крачолите, ще паснат отлично, почти колкото и един чифт прави дънки.

С мъжки блузи с дълъг ръкав
За по-хладно време това е чудесна комбинация, която ви спестява товара и дискомфорта от огромното и твърде обемно яке. Ако става въпрос за мъжки елеци тип балон, блузата може да е както по-широка, така и впита по тялото. Тук, вероятно, е въпрос не само на избор, а и на това колко и какво успя да постигнеш във фитнеса последните няколко месеца.

Мъжки елеци…? Стават дори и с пуловер
Ние разполагаме с точно такива кройки мъжки пуловери, които ще паснат на вашите модерни и актуални мъжки елеци – а именно с по-атрактивни цветове и десени. В този случай е добре да заложите на по-семпъл като нюанс мъжки елек.

DressPlace

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Навигация в публикациите