С какво да носим мъжки жилетки през студените дни?

С какво да носим мъжки жилетки през студените дниСпоред модните дизайнери и блогъри тази година е година на мъжките жилетки. Преди няколко години те заляха пазара за женски дрехи и ето, че модните къщи са решили да съчетаят визията на красиво момиче в дълга плетена жилетка с романтичен бизнесмен в елегантна мъжка жилетка. При всички случаи обаче господата ще имат нужда от няколко съвета относно това с какво да съчетаят своите мъжки жилетки. Ние сме тук да им ги дадем! Започваме сега!

С тениска
Тази спортно-елегантна комбинация е комфортна и напълно поносима за мъжете, които още не могат да си се представят в плетиво, захвърляйки мекия и любим памучен суичър за домашна употреба. Освен това, топлината, която ще си осигурите от съчетанието вълна  + естествен памук, е чудесна идея за по-ниски сметки за ток и в офиса, и вкъщи!

С риза
В този случай, не закопчавайте жилетката до горе. В някои случаи – когато настроението или дрескодът са по-лежерни – можете да не закопчавате и ризата. Комбинирайте светъл с тъмен цвят. Ако е нужно, добавете повече артистицизъм и заложете на някой цветен аксесоар като например семпъл и стилен шал.

Като стана дума за аксесоари…
В случай, че обичате по-младежките модни комбинации и наскоро сте се зарибили по хипстърската култура, ето ви едно съчетание от нас в този стил: класическа жилетка със средна дължина в моряшки разцветки и…вратовръзка! Гарантираме ви, че ще смаете дамата до себе си с подобно модно изпълнение! В тази връзка, не е изключено ефектът да е дори още по-добър с папионка – особено ярка и цветна!

Обувките
Обувките са по ваш избор, но ако ще носите мъжки жилетки тази зима, забравете маратонките. Кецовете в по-семпъл вариант обаче са ок и те също спадат към графата младежки комбинации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Навигация в публикациите