Супер дизайни на мъжки тениски за предстоящото лято

Супер дизайни на мъжки тениски за предстоящото лято

Супер дизайни на мъжки тениски за предстоящото лято

Търсите си тениска, но вече сте обиколили около 10 магазина и всички модели сякаш са едни и същи? Предпочитате нещо по-разчупено, но все пак да е достатъчно мъжествено и семпло? Е, пригответе се за супер дизайни на мъжки тениски, с които със сигурност вие ще бъдете звездата на предстоящото лято на 2014 година. Е, готови ли сте да ги видите?

Първите ни предложения за на спортна тематика. Боксът си е символ на мъжество и дързост, така че мъжка тениска със щампа на боксьор по време на триумфа му е много добър начин за себеизразяване, а и за чудесна визия. Друг вариант, разбира се, са тениски с мотори и състезателни коли. Кой не ги обича в днешно време? Дори жените започнаха да ги използват за мотиви в тяхното облекло.

Мъжки тениски - Religion

Мъжки тениски – Religion

Продължава с по-абстрактни предложения. Готическите и хорър елементите в мъжките тениски за 2014 година ще са супер актуални. Черепите и двунюансовите дизайни се завръщат, като този път вместо черно-бели графични модели, ще се насладите на сини – т.е. под формата на снимков негатив.

Митични религиозни апликации навлязоха в модата още през миналата година. Те се задържат и през лятото благодарение на появата им върху мъжките тениски. Такива щампи определено не са за всеки, защото изискват малко по-смел подход в нестандартното обличане. За някои такава щампа ще е прекалено женствена, но истината е, че не мъжката тениска, а тялото под нея прави един мъж. Така че, не се страхувайте, а смело напред с модел, отразяващ някой от най-популярните сцени от Библията.

Мъжки тениски - дамски тела

Мъжки тениски с жени

Дамските тела и женската красота продължава да присъства върху мъжките тениски. Това съвсем не е странно. Все пак, няма нещо, което един мъж да обича повече от жените, нали така? Тази тенденция си остава в мъжкото облекло, като при тениските разнообразието от принтове е доста голямо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Навигация в публикациите