Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/dresspla/public_html/blog/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 47
Топ цветовете на топлия сезон

Топ цветовете на топлия сезон

Топ цветовете на топлия сезон

Топ цветовете на топлия сезон

Когато става дума за следването на модните тенденции, едно от най-важните неща е изборът на правилните цветове. Вместо да се придържате сляпо към повелята на водещите дизайнери, трябва да се съобразявате с тена си, с цвета на косата и очите си, както и със стила си. Само по този начин ще подчертаете естествената си красота и ще постигнете външен вид, който ще кара околните да се обръщат след вас.

Чувствени, разнообразни и атрактивни, хитовите цветове на сезона пролет-лято 2014-а могат да бъдат разделени в две основни категории – пастелни и ярки. Въпреки контрастността си, те се комбинират отлично помежду си, създавайки перфектно балансирано, свежо и модерно излъчване.

Ето и кои по-конкретно са топ цветовете на топлия сезон:

Небесносиньо
Символизиращ едновременно романтичната природа и самоувереността на жената, този нежен и успокояващ цвят е безспорният фаворит на дизайнерите за настоящия сезон. Комбинира се перфектно както с други пастелни тонове, като бебешко розово, резеда, люляково и бананово, така и с ярки и с неутрални. Всичко зависи от предпочитанията, повода и желаното излъчване.

Резеда
Омекотен вериант на любимото на модните редакторки и блогърки ментовозелено, този изключително приятен нюанс има женствено излъчване, примесено с ретро елегантност. Също както и небесносиньото, се съчетава еднакво добре с пастелни неутрални и с ярки цветове. Особено атрактивна е комбинацията му с люляково и с бяло.

Гълъбовосиво
Официално то е представител на пастелната категория цветове, но с огромен успех минава за неутрален. В качеството си на такъв може да се носи в комбинация с абсолютно всякакви тонове, както и самостоятелно. В по-голямата си част облеклата в гълъбовосиво са подчертано шик, което ги прави идеални за офиса и за по-изискано събитие. Всичко е въпрос на съчетаване и избор на аксесоари.

Пясъчно
Залагайки на облекла в този нюанс, можете да бъдете сигурни, че ще демонстрирате отличен вкус. Освен изискан, цветът е и изключително функционален, тъй като може да се носи с почти всякакви други. Ще предизвикате възхищението на околните, ако го съчетаете с облекла в резеда за постигане на свежо, атрактивно и шик излъчване. Разбира се, пясъчното се комбинира перфектно и със своите „сестрински“ нюанси – бежово, светлокафяво, тъмнокафяво и т.н.

Тъмночервено
Излъчаващо едновременно сексапил, чувственост и неподлежаща на времето елегантност, през настоящия сезон то е първенец по популярност сред цветовете извън пастелната категория. в тъмночервено са решени разнообразни облекла, обувки и аксесоари. Можете да ги съчетавате спокойно с всякакви пастелни и неутрални тонове, както и с други нюанси на червеното за максимално атрактивен вид.

Виолетово
Модерен и ретро, дързък и изтънчен – този цвят съчетава противоположни характеристики и въпреки подчертаната му специфичност, рискът да бъде комбиниран безвкусно е минимален. Ще постигнете убуйствен резултат, ако го съчетаете с люляково, небесносиньо, бежово и бяло. По-смелите дами пък могат да заложат на тоалет, решен изцяло във виолетово.

Яркожълто
Страстта на модните дизайнери към жълтото продължава да гори с пълна сила и през настоящия сезон, но предпочитанията им определено се насочиха към ярките багри на цвета. Жизнерадостни и атрактивни, дрехите и аксесоарите в тези нюанси освежават моментално тоалета, решен предимно в неутрални цветове. За да избегнете модна катастрофа, е препоръчително да съчетавате яркожълтото именно с такива.

Морковено
Оранжевите нюанси открай време вървят ръка за ръка с жълтите и настоящият сезон не прави изключение. Морковеното излезе няколко крачки пред своите „роднини“, внасяйки оптимизъм и дързък шик в пролетно-летния стил. Освен с жълто, въпросният цвят се комбира перфектно с бяло и със светлолилаво. Разбира се, можете преспокойно да го носите и с облекла в други оттенъци на оранжевото – независимо дали по-светли или по-тъмни. Резултатът със сигурност ще е отличен, особено ако имате приятен златист загар.

Черно и бяло
Нито един сезон не може да мине без тези две класики в жанра при цветовете. Особено актуални са тоалетите, решени изцяло в бяло или в черно, както и тези, комбиниращи двата цвята. Иначе, както е добре известно, те могат да се съчетават с абсолютно всякакви тонове – пастелни, ярки и неутрални.

Вашият коментар

Навигация в публикациите