Змии и леопарди ни топлят през есента

Змии и леопарди ни топлят през есента

Змии и леопарди ни топлят през есента

Тази есен животинските елементи ще присъстват неизменно във всяка една част от любимите ни аксесоари – от топлите шалове до изисканите брошки. За да подсилим ефекта от леопардовите щампи и змийските елементи, е добре да прибавим ярки цветове към редовните по-тъмни цветове,към които посягаме през есента.За сезон есен 2013 дизайнерите предлагат богат избор от шалове, шапки и бижута – от рокерски шик до романтичен стил.

Шапки
Плетените шапки винаги са имали особено място в есенните колекции. За този сезон дизайнерите залагат на изчистени модели, най-често в черен цвят. Традиционните плетени шапки са изключително популярни тази есен, като те могат да бъдат с различни форми, които са добър избор,както за спортните мацки, така и за по-елегантните дами. За по-нетрадиционно настроените дизайнерите предлагат плетени шапки тип каска и барети, а някои от тях шапки в ретро шик стил. Едно от най-дръзките предложения за този сезон са шапките с добавен обем. Може да ви се сторят необичайни на външен вид, но някои от моделите изглеждат изключително женствено. Обемните вълнени шапки също са на мода тази есен. Плетените шапки са комбинирани с мохер и вълнени платове. Освен традиционното черно за този сезон дизайнерите предлагат много други цветове, като розово, синьо, бяло, сиво, смарагдово зелено и пастелни тонове. В отделни колекции може да бъдат видени и етно и геометричен принт.

Шалове
Шалът е един от най-необходимите аксесоари за стyденото време. За есен 2013 дизайнерите представят колекции от семпли модели, но все пак интересни и разнообразни. В тях шаловете се използват като бляскав аксесоар в много случаи, като се съчетава с палта, рокли и вечерен тоалет. По-тънките шалове могат да бъдат носени по най-различен начин, леко увити около врата или пристегнати. Комбинацията от шал и блуза, направени от една материя, е изключително модна. Когато времето стане наистина стyдено, широките дълги шалове могат да бъдат сложени около врата, така че краищата им да стигат до бедрата. Дизайнерите наблягат именно върху този модел. В някои от колекциите се появяват и шалове в ретро стил. За този сезон изключително модерни са и шаловете тип боа. Най-популярни са дългите и обемисти модели. Моден съвет на специалистите е съчетаването на шал тип боа и вечерна рокля. Плетените шалове също се появяват в колекциите на дизайнерите, като най-често са направени от мохер или вълна. Изключително интересно изглеждат вълнени шалове с обемни декоративни елементи. Едноцветните или модели в два контрастиращи цвята водят тенденциите. За да се създаде свеж акцент, шаловете са с флорални, геометрични или етно принтове.

Бижута
За истинското съвършенство във вашия външен вид. Актyализацията на вашите бижута може да допринесе за така нужното подновяване на гардероба ви. Дрехите тази есен са изключително дръзки и масивен пръстен със скъпоценен камък би могъл да завърши перфектно тоалета. Изключително модерни са големите златни гривни, които добавят елегантност, като дават на онези, които ги носят, усещане за свобода. Друr любим аксесоар на дизайнерите са висящите обици. Единственото, което трябва да направите, е да вържете косата си на стегната опашка и сте готови. Това бижу придава ретро шик и е в стил Шаде от 80-те. Също така може да заложите на висящите или масивни колиета. Другият вариант е да си сложите колие с надпис. За да сте наистина интересни, можете да заложите на бижутата с животински елементи.

Ръкавици
Изключително модерни са вълнените ръкавици без пръсти. Могат да бъдат в най-различни цветове и с най-различни шарки. Ако залагате на елегантна визия, то кожените ръкавици са за вас, като дължината им е до лакътя. Дизайнерите залагат на свежите цветове, като червено, синьо, жълто, както и на двуцетни ръкавици и леопардови щампи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Навигация в публикациите