Мъжки тениски – необходимост или мода?

Мъжки тениски
Мъжки тениски
Мъжки тениски
Мъжки тениски

В началото на миналия век тениските са били използвани от миньорите, за да се предпазват от горещините. Днес годишно се продават милиарди тениски по целия свят – за различен повод, с различен цвят, материя и стил. Мъжките тениски с яка или без са част от гардероба на съвременния мъж. Могат да бъдат съчетавани с връхни дрехи като например сако или яке, както и да бъдат носени самостоятелно. Най-важното е комбинацията да носи комфорт и увереност на мъжа.

Мъжки тениски

Мъжките тениски са многофункционални и стилни едновременно – подходящи за всеки един сезон – от горещото лято до зимата. Тениските със заоблено деколте са предпочитани от повечето мъже. Представляват универсална дреха за оформяне на линия под зимния пуловер, официалната риза или друга модна тениска. Цветните мъжки тениски придават необходимия контраст и освежават монотонното мъжко облекло.

Розово-лилавите или зелени мъжки тениски оформят интересна комбинация с тъмно сини мъжки дънки и пуловер. Ярките цветове изразяват мъжката индивидуалност, провокират и изненадват окото. Щампите на тениските допринасят допълнително за освежаването на дизайна на самата дреха и отразяват вкуса на мъжа. Изображенията върху мъжките тениски са свързани с любимия футболен отбор, музикален изпълнител или национална принадлежност.

От своя страна класическите бели, черни или сиви тениски с V-образно деколте са необходим елемент от облеклото на всеки модерен мъж. Придават чувството за свобода около врата, което предоставя допълнителен комфорт, съчетан със стил. Ярките мъжки тениски с V-образно деколте се съчетават умело с изразителни връхни дрехи, например блейзери в неутрален цвят – черно или сиво.

Мъжките тениски с У-образно деколте са подходящи за пролетно-летния сезон. При тях дълбокото деколте продължава в част с копчета, която завършва точно под гръдният кош. Мъжките тениски с У-образно отлично допълват мъжките цветни тениски със щампа или изчистените такива. Най-същественото е да се спазва размера на дрехата и умелото цветово съчетание. Правилно подбраната големина гарантира, че дори обикновената изчистена тениска в комбинация с къси мъжки дънки изглежда стилно и придава увереност на мъжа във външния му вид.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *